Hej!

Åh det var längesen jag gjorde den här, min favorit 🤗 Jag gör lite olika varje gång (eftersom jag ofta improviserar med måtten), men grunden är alltid densamma. Så ljuvligt god. Ikväll blev den såhär (måtten är ca 😇)

Någon vit fisk i mindre bitar (min favorit här är rödspättafilé. Ikväll blev det stillahavsflundra, ca600 gram)
Citronpeppar

Såsen:
3 dl grädde
2 dl mjölk
2,5-3 msk viltfond
2-3 tsk balsamvinäger
Några stänk citronsaft
Massa dill
+ Skyn från fisken
Salt&peppar
Maizena eller annat att reda med

Smörstekt svamp (jag hade champinjoner & kantareller) & purjolök

+ räkor & citron vid servering 

Sätt ugnen på 175-200 grader. Skär fisken i mindre bitar, strö över citronpeppar. Baka i mitten av ugnen ca 10 min. Koka ihop allt till såsen, tillsätt även skyn från fisken som bildats i ugnsformen. Smaka av så den blir som just du vill 😊 Stek purjo & svamp. Häll såsen över fisken, strö över fräset & sen in högt upp i ugnen på 250 grader tills den fått färg. Ca 10 minuter 🤗
Strö gärna över räkor vid servering också 😍❤️ MUMS!