Hej!

FAVORIT ikväll 😍 Provade syrad grädde för första gången, helt okej 😊👍🏼 Nu blir det fredagsmys med 2 av mina rara syskonbarn 💖🤗

Viltskavspanna

3 dl syrad grädde
2,5 dl mjölk
2 dl vatten
3 msk viltfond
2 msk rårörda lingon
1 msk messmör
0,5 msk kalvfond
3 tsk balsamvinäger
Flingsalt

Kronhjortsskav
Gul lök
Kantareller
Champinjoner
Persilja

Koka ihop såsen (jag tycker smaken blir godare om såser görs först :). Smaka av.

Fräs skav i smör, lägg åt sidan. Stek sedan lök, kantareller, champinjoner & persilja. Salta & peppra. Tillsätt skaven och såsen. Låt allt puttra ihop. Strö över röda vinbär (jag hade frysta från i somras 🙂 & persilja och servera. Ljuvligt !